GOD VELFORTJENT FERIE.... PAS PÅ JER SELV!

God ferie til alle.... Tak for nogle fantastisk kreative og fantasifulde videoer og skure her i fagugerne..

Nyhed billede
Husk at søge på Optagelse.dk.
Hvis du har brug for hjælp til noget, så kontakt din vejleder eller E-vejledning.
    Charlotte Honoré Schack den 12-02-2019
    FOLDER 2019/20
    Charlotte Honoré Schack den 28-01-2019
    En ny sæson med fritidstilbud hos UngSolrød.
    Nu starter en helt ny sæson med fritidstilbud hos UngSolrød.

Nu kan du tilmelde dig et eller flere af vores spændende hold. Du kan f.eks. komme i form og få et personligt tilpasset træningsprogram i Fitness, lære at dykke med snorkel og flaske til Dykning, eller blive en del af et af vores ambitiøse E-Sportshold – vi spiller både League of Legends, CS:GO og Fortnite.

Du kan også tage med vennerne til London i Sommerferien. Vi har også Baristakursus, Forfatterskolen og en Workshop for Sangskrivere.

Charlotte Honoré Schack den 12-02-2019
    Forhåndstilmelding er for de elever, der ikke bor i Solrød kommune, som gerne vil sikre sig en plads på 10Solrød i skoleåret 2019-2020
    Du forhåndstilmelder dig ved at sende en mail til [email protected] med følgende oplysninger:
    Elevens fulde navn
    Vi glæder os til at høre fra Jer!